OVER MIJ

 

Kleertjes voor poppen maken en bouwen van tenten, passie en liefde voor textiel is de rode draad in mijn leven.
Na jarenlange ervaring als therapeut op een weverij binnen de Psychiatrie ben ik in 1999 begonnen met  mijn eigen kindercollectie Cloggies Childwear. 

Door de combinatie van mooie stoffen, goede snit en mooie afwerking bracht ik kwaliteitskleding , waarbij ik eerst alles op maat maakte en later uitgroeide tot een bedrijf met productie in Portugal en later Polen. Patronen en prototypes en  bleef ik zelf maken.

 

Maar echt maatwerk beviel mij beter en ik richtte mij op ontwerp en productie van bruidskleding voor kinderen en familie van het bruidspaar.

In 2008 werd ik werkzaam in de damesmode , waar ik dames geheel ging stylen.  Ik ontdekte dat veel dames geen gemiddelde confectiemaat hebben.

Ik begon met "op maat ver-maken" van kleding uit de winkel, zodat de kleding perfect aansloot op mijn klant. Deze actie bleek het verschil te maken tussen geen of wel een aankoop doen door de klant.

Ik kwam erachter dat ik mensen hiermee echt blij kon maken.


 Maatwerk van bestaande kleding 
Nu, ruim 10 jaar later heb ik mijn opgedane ervaring meegenomen in een nieuwe uitdaging, Irene Klomp, coupeuse , stylist en allround vakvrouw in de mode.